Ünlülerin En İlginç Güzellik Alışkanlıkları



Günlük hayatımızda fotoğraflarda kötü çıktığımızda bile rahatsız olur sileriz. Peki ya devamlı kameralar karşısında yaşamak zorunda olup beğenmediği fotoğrafı silme şansı olmayan ünlüler? Zaman zaman talihsiz şekilde objektiflere yakalanmış olsalar bile devamlı güzel görünmek onlar için bir yaşam tarzı. Tabii bunun için perde arkasında yoğun bir uğraş verdiklerini tahmin etmek zor olmasa gerek. Bu bakım ritüeli bazen çok pratik ve evde yapılabilecekken bazen çok uç noktalarda olabiliyor.

İşte Birbirinden Farklı Ünlü Simanın Basit ve Uç Noktalardaki Bakım Ritüelleri;

Bar Refaeli

Altın Arı Zehri Maskesi;

Ünlü model üretimi çok kısıtlı arı zehri içeren bu maske uygulaması ile cildine ayda bir bakım yaptırıyor. Bu özel maske sayesinde ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltıp, dolaşımı uyararak cilt kalitesini arttırmakta.

Victoria Beckham

Koyun Plasentası;

Birçok defa doğum yapmasına rağmen hala genç görünebilmeyi başaran Victoria Beckham’ın en özel gençleşme ‘’iksirlerinden’’ biride plasenta. Toz formu dahil birçok kullanım şekli olan plasentanın, Victoria Beckham’ın uyguladığı duyulmasından sonra ülkemizde de kullanımı yaygınlaştı.

Angelina Jolie

Havyar Maskesi;

Aykırı ünlülerin başında gelen Angelina ise fazlasıyla pahalı havyarı yüzüne maske olarak kullanıyor. İçerdiği çeşitli aminoasit ve peptitler ile cildi sıkılaştıran havyar, hücrelerin kendilerini onarmasını sağlıyor.

Kate Moss

Buz Dolu Salatalık Kabı;

Yılların top modeli Kate Moss, sabahları buz, soğuk su ve dilimlediği salatalık dolu kabın içine yüzünü sokup bekleyerek hem kendine geliyor hem de soğuk etkisi ile yüzündeki kan akışı artarken cildi geriliyor.

Naomi Campbell

Kahve Masajı;

Siyahi model selülite müsait yerlerini kahve ile ovarak selülite karşı önlem alıyor. Ayrıca kahveye hafif su ekleyerek çamurumsu hale getirip, uyguladığı yeri alüminyum folyo ile sarıp bir süre beklemeye alıyor.

Teri Hatcher

Şarap Banyosu;

Desperate Housewives dizisinde akıllara yer eden zarif oyuncu, banyosuna bir miktar şarap ekleyerek cildini besleyip yumuşak kalmasını sağlıyor.

Blake Lively

Mayonez;

Göz alıcı saçları ile dikkat çeken Blake Lively, saçlarının daha parlak görünmesi için yıkamadan önce saçlarının uçlarına mayonez sürdüğünü söyleyerek insanları şaşırtmıştı. Bunu annesinden öğrendiğini belirten Lively, ayrıca Hindistan cevizi yağı ile de saçlarına masaj yaptığını belirtmiştir.


  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!