Ünlü Holywood Yıldızlarının Güzellik Sırları



Her kadın güzelliği ile bulunduğu ortamda ilgi odağı olmak, bütün bakışları üzerine çekmek ister. Siz de girdiğiniz ortamda güzelliğiniz ile dikkat çekmek istiyorsanız küçük makyaj hilelerine başvurabilirsiniz. Hollywood yıldızlarının birçoğu kullandıkları küçük makyaj hileleri ile çok daha güzel görünmenin ipuçlarını paylaştılar. Biz de bu küçük, basit ama etkili makyaj hilelerini sizlerle paylaşmak istedik.

Çarpıcı Kirpikler İle Fark Yaratın

Jessica Biel’in makyözü makyaj yapmaya tek bir kat rimel sürmek ile başlamak gerektiğini ve üzerine takma kirpik uygulamasını yapmak gerektiğini belirtiyor. Ona göre tekli takma kirpiklerden kullanmalı ve kirpikleri bir cımbız yardımı ile takmak gerekiyor ve kirpikleri doğal kirpik çizgisi üzerine dıştan içe doğru uygulamaya özen göstermemiz gerektiği üzerinde duruyor. Son olarak da daha belirgin bakışlar yakalayabilmek için rimel ile kirpiklerin arasına eyeliner sürerek makyajı tamamlıyoruz.

 

Eyelinerin Kuyruğunu Abartmadan Mümkün Olduğunca Uzatın

Göz makyajınıza daha çarpıcı bir hava katmak isterseniz 1960’lardaki moda trendlerinden faydalanarak eyeliner ile kuyruklu bir göz makyajını tercih edebilirsiniz. Ginnifer Goodwin’in makyözü eyelineri uygulamadan önce bir göz kalemi ile göz üstü çizgimizi çekmemizi ve sonrasında üzerinden eyeliner ile geçmemizi söylüyor. Kuyruk yaparken de dıştan içe doğru yapmamız gerektiğini ve tek bir çizgi halinde çekmemizi tavsiye ediyor. Çünkü üst üste defalarca geçilen eyelinerde hata yapma riski daha yüksek olacaktır.

Bu makyaj hilesine uygun bir saç modeli isterseniz saçlarınıza şekil vermeye iki tane göz hizasında, bir tanede arkada olmak üzere üç örgü yöntemi ile başlayın. Daha sonra bunları birleştirerek tek bir örgü haline getirin. Sonrasında aralardan teller çıkartarak dağınık bir görünüm elde edin.

Bakışlarınız Son Derece Diri Ve Canlı Olsun

Blake Lively’nin makyözü Lively’nin çarpıcı bakışlarındaki sırrı açıkladı. Blake Lively’nin makyözü artistin gözlerine altın far kullanıyormuş ve bu farı uygularken v şekli veriyormuş. Daha sonrasında ise öncelikle göz kapaklarına kırmızı ve kırmızı tonlara sahip bronz bir far sürüyormuş. Sonrasında nemli bir fırça yardımı ile koyu mor renk tonlarını kullanarak buğulu bir göz makyajı elde ediyormuş. Son aşama olarak ise gözün iç kısımlarına birkaç kat olmak üzere maskara uygulaması yapıyormuş.

  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!