Makyajda Yeni Trend: Microblading



Zamanla yaşın da ilerlemesi ile birlikte saçlarımızda ve kaşlarımızda dökülmeler meydana gelir. Bunun birçok nedeni vardır. Stres, çevresel faktörler ya da çeşitli vitamin eksiklikleri gibi sebepler dökülmenin başlıca nedenleri olabilir. Kaş ve saç dökülmesi her insan için özellikle de bayanlar açısından korkunç bir durum olabilir. Hatta kendine diğerlerine oranla çok daha özen gösteren insanların hayatını zindana çevirebilir.

Günümüzde bilim ve teknolojinin hızla ilerlemesi ile kozmetik ve estetik alanında birçok soruna çözüm bulunmuştur ve her geçen gün yeni çözüm yöntemleri de meydana çıkmaktadır. Bunlardan bir tanesi de boyama tekniği anlamına gelen pigmentesyondur. Microblading ise küçük kesik çizgiler yardımı ve kalıcı makyaj ile bir kaş boyama uygulamasına verilen isimdir. Bu uygulama ile yapılan kaş konturu kişinin kendi doğal kaşlarından ayırt edilemez nitelikte oluyor. Üstelik çok zaman almayan bu uygulama yarım saat içerisinde yapılabiliyor. Yani yarım saat içerisinde acısız ve ağrısız bir şekilde doğal görünümlü gür ve düzgün şekilli kaşlara sahip olabiliyoruz.

Microblading uygulamasını herkes yaptırabilir mi?

Microblading uygulaması kalıcı makyaj uygulamasında son trend olarak kabul edilmekte ve kaşından çeşitli nedenlerden dolayı şikayetçi olan herkese rahatlıkla uygulanabilmektedir. Bu uygulamada diğer uygulamalara oranla daha doğal bir kaş görüntüsü ortaya çıkar. 1 ya da 1,5 yıllık gibi bir süre sonrasında etkisini kaybetmeye başlar ve kullanıcı eğer isterse bu sürenin sonunda kaşına farklı şekiller verdirebilir.

Özellikle çalışan iş yoğunluğu yüksek olan ve işinde bulunduğu kariyerinden dolayı sürekli bakımlı görünmek zorunda olan kadınlar açısından bu uygulama can kurtarıcı bir yöntemdir. Sürekli bakımlı görünmeyi seven kadınların da vazgeçilmezi olan bu yöntem son zamanlarda en çok tercih edilen kalıcı makyaj uygulamalarındandır. Hassas cilt yapısına sahip insanlar da sürekli cildinin tahriş olmasından kaynaklı makyaj yapamadıkları için kalıcı makyaj uygulamalarını tercih etmektedirler.

İlerleyen yaşın da etkisi ve çeşitli nedenlerin etkisi ile kaşlarında dökülme meydana gelenler için ve sürekli bakımlı görünmek isteyenler için kalıcı makyajın sağladığı avantajlardan faydalanmak çok akıllıca bir tercih olacaktır.

  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!