Küçük Gözler İçin 4 Makyaj Hilesi


Küçük Gözler İçin 4 Makyaj Hilesi

Gözleriniz ne kadar küçük olursa olsun aslında büyük gözlü olanlardan çok da farklı göz makyajları yapmanıza gerek yok. Sadece birkaç küçük makyaj hilesi ile gözlerinizin daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz. Ancak büyük gözlülere oranla rimel ve eyeliner uygularken biraz zorlanabilirsiniz. İşte küçük gözlü hanımların gözlerinin daha büyük görünmesi için birkaç küçük makyaj hilesi

 

1. Aydınlatma Özelliğine Sahip Olan Göz Kalemleri Tercih Edin

Açık renkli ve pastel tonlardaki göz kalemleri kullanmak gözleri büyük göstermenin en etkili yöntemidir. Tercih edilmesi gereken renkler ise beyaz, lavanta tonları, nane tonları ve pastel tonlar. Bu göz kalemlerini göz pınarından başlayarak kirpik diplerine doğru uygulamak daha aydınlık ve büyük gözlere sahip olmamız konusunda oldukça faydalı olacaktır.

 

2. Kirpiklerinizi Belirgin Bir Hale Getirin

Kirpikler ne kadar dolgun ve uzun görünürse gözler de o kadar büyük görünecektir. 3 kat yapılan bu uygulama ile elde ettiğiniz gözlere kendiniz bile şaşıracaksınız.

 

3. Gözleriniz İçin En Uygun Eyeliner Görünümü Hangisi?

Eyeliner uygulamasının zor olduğunu düşünmek aslında makyajda yapılan en büyük hatalardan bir tanesidir. Esnek ve yumuşak dokulu bir eyeliner fırçası ile aslında eyeliner sürmek hiç de zor olmayacaktır. İlk birkaç denemde başarısız olsanız bile bu sizi korkutmasın. Birkaç kez denediğinizde eminim ki gözünüz için en uygun eyeliner görünümüne kavuşacaksınız. Büyük göz görüntüsü elde etmek için eyeliner sürülürken dikkat edilmesi gereken nokta eyelineri uygularken göz pınarından başlamak yerine ortadan başlamaktır.

 

4. Dumanlı Göz Makyajını Tercih Etmelisiniz

Eğer gözleriniz küçük olduğu için dumanlı göz makyajının size göre olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Doğru tonlar ve doğru yöntemler ile büyük gözler ve dumanlı bakışlar elde etmek mümkün. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken püf nokta uygulamaya başlamadan önce göz kapağına beyaz bir ton uygulanması. Bu bir far ya da aydınlatıcı da olabilir. Sonrasında açık kahverengini göz kapağınızın dış kısmına ve katlanma noktasına sürün. Sonra da koyu kahverengini kullanarak gözün dış kısmına doğru yumuşak dokulu bir far fırçası ile iyice yayın. Rimel uygulaması ile makyajı sonlandırın. Dilerseniz eyeliner ile de bakışlarınızı daha etkileyici bir hale getirebilirsiniz.

  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!