Kalıcı Makyaj Avantajları



Günümüzün trend uygulamalarından birisi olan kalıcı makyaj uygulaması ile güne bir adım önde başlayabilir, işinize veya herhangi bir yere giderken makyaj ihtiyacınızı en aza düşürebilirsiniz. Bu yazımızda Kalıcı makyaj nedir? Hayatımıza nasıl etki ediyor? Kaça ayrılır?  Gibi soruların cevaplarını bulacağız.

Kalıcı Makyaj Nedir?
Kalıcı makyaj diğer adıyla mikropigmentasyon, eski çağlardan günümüze kadar gelen ve son zamanların en popüler uygulamalardandır. Her ne kadar makyaj adı altında anılsada aslında bu işlem makyajdan farklı olarak doğal pigmentlerin işlem yapılacak bölgeye cihaz veya aletler yardımıyla yerleştirilme işlemidir.

Hangi Bölgelere Yapılır?
Çok elverişli ve kullanışlı bir yöntem olan kalıcı makyaj, kaş dudak ve göz kapaklarına mikro iğneler yardımıyla yapılan kalıcı bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde kadınlar bakımlı, güzel ve daha estetik bir görünüme sahip olurlar.

Kaş Kontür: Bu uygulamanın amacı kaşlarınıza yeniden bir şekil vermek ve daha güzel bir görünüme kavuşturmaktır.

Dudak Kontür: Dudak bölgemize uygulanan tek kullanımlık steril iğneler yardımıyla uygulanan işlemdir. Burada en önemli amaç; dolgun bir dudak görünümüne sahip olmak ve dudak bölgesinde bulunan bozuklukları şekillendirmektir.

Eyeliner Kontür: Göz kapağına ve göz altı bölgesine uygulanan makyaj uygulamasıdır. Bu uygulama sizi her zaman bakımlı gösterir ve güzelliğinizi ortaya çıkarır.

Avantajları Nedir?
-Oldukça kullanışlı bir yöntem olan kalıcı makyaj;
-Hatlarımızı belirginleştirir.
-Size fazla zaman kazanmanız da yardımcı olur.
-Her güne bakımlı bir şekilde uyanmak isteyenler için çok kullanışlı bir uygulama.
-Yüzümüzde bulunan kontrastları attırır ve bazı kusurlarımızı kapatır.
-En önemli avantajı ise sizi her zaman bakımlı gösteren bir uygulamadır.

Eğitim alıp kendi alanınızda uzmanlaşmak ister misiniz?
Maya Akademi ailesine katılıp Kalıcı makyaj alanında teorik ve uygulamalı eğitimler alıp, MEB onaylı, sertifikalı eğitim programlarımızı tamamladığınızda “Kalıcı Makyaj Uzmanı” olarak güzellik sektöründe tercihinize göre freelance (serbest çalışma) olarak iş sahibi olabilirsiniz.


  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!