Hayal Gücünün Makyajla Buluşması


Plastik Makyaj, gelişen Sinema ve Televizyon sektörüyle beraber varlığını yıllar geçtikçe hissettirmeye devam etmektedir.

İnsanlar Plastik Makyaj yapılan bir kişiye baktığında makyajın boyutuna veya uygulanan makyaja göre büyük tepkiler gösterebilirler. Bu da Plastik Makyajın ne kadar farklı olduğu ve kişinin hayal gücünün dışa yansımasıyla birlikte ortaya çıkan makyajın ne kadar ilginç olduğunu göstermektedir. Plastik Makyajı normal makyajdan ayıran en önemli özellik ise tamamen profesyoneller tarafından yapılması ve kullanılan makyaj ürünlerinin de diğer makyaj ürünlerine kıyasla bulunmasının zor olduğudur.

Kullanım alanlarına gelecek olursak daha çok Amerikan film ve dizilerinde rastlamaktayız. En belirgin örneği ise “The Walking Dead” dizisinde kullanılan zombi sahneleri veya dizi filmlerde kullanılan yanık el, kesik parmak gibi sahneler bu makyaja örnek olabilir.

İnsanlar hayatlarında yeni bir farklılık, deneyim için Plastik Makyaj veren kurslara katılıp orada hayal güçlerini zorlayabilir hatta kendisini geliştirip bu sektörde iş bulabilme imkanına dahi sahip olabilir bu kurslarda alınan eğitimle hayal gücünüzü birleştirerek çok yüksek kazançlar elde edebilir ve sektörde isim yapabilirsiniz.

Plastik Makyaj kurslarında; Hijyen, ürün ve malzemelerin tanıtımı, yanık yara, kurşun yarası, kesik, objelerle çalışma, yaşlandırma makyajı, dikiş makyajı vb. gibi eğitimler verilmektedir. Bu kursların süreleri ise 2-4 ay olup eğitimler uygulama ağırlıklı verilmektedir.

 

Plastik Makyaj Eğitimini Tamamladığımda Nerelerde Çalışabilirim?

Film stüdyolarında, tv ve sinema sektöründe, çekimlerde, makyaj stüdyolarında, kuaför ve güzellik salonlarında, tiyatro ve organizasyon gibi plastik makyajın gerekli olduğu yerlerde ve serbest olarak çalışabilirsiniz.

  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!