Hangi Eyeliner’in Sürüşü Daha Kolay?


Yeterince eyeliner pratiğiniz yoksa kolay kullanımlı ürünler seçmenizde fayda var. Kullanım kolaylığına göre eyeliner seçeneklerini yazımızda bulabilirsiniz.

Kalem Eyeliner: Kalem Eyeliner’lar sürüş açısından en pratik olanıdır. Hataya çok az pay bırakır ve hatalı çizim yapıldığı durumlarda temizlenmesi ve kotarılması en kolay ürün Kalem Eyeliner’dır. Q-tips  ile hafifçe temizlendiğinde kusurlar kolayca kaybolur. Kaleminizin sivri uçlu olması kusursuz bir görüntü için önemlidir. Kalem Eyeliner’ları sürdükten sonra hafifçe dağıtarak da farklı bir efekt yaratabilirsiniz.

Likit Eyeliner: Minik bir kavanoz içinde bulunan Likit Eyeline’lar fırça yardımı ile sürülür. Ürünün özellikle sürüş esnasında havayla temasının yoğun olmasından dolayı çabuk kuruma dezavantajı bulunur. Eyeliner pratiğiniz çok fazla değilse son derece dikkatli hareket etmelisiniz. Çünkü Likit Eyeliner’ların temizliği kalemlere oranla çok daha zordur. Buna karşılık göze çekildikten sonra da çok daha dayanıklıdır.

Jel Eyeliner: Jel Eyeliner’lar fırçası aynı zamanda kapak işlevi gören maskara biçimli ürünlerdir. Fırçasının ürünün içerisinde muhafaza ediliyor olmasından dolayı pratiktir ve kapağının sıkıca kapatılması koşuluyla ürünün kuruması da kolaylıkla engellenebilir.

Kısa saplı ve uzun saplı seçenekleri bulunan Jel Eyeliner’lardan kısa saplı fırçalıların kavranmasının ve kontrolünün kolay oluşu, sürüşe de yansır.

Jel Eyeliner’ların keçe uçlu kalem seçeneği de mevcuttur. Kolay sürüşüyle ön plana çıkan Keçe Uçlu Eyeliner, sivri ucu ve ucundan dibe genişleyen yapısıyla; sürüş baskısını değiştirerek istenilen formu vermede yardımcı olur.

Size en uygun eyeliner’ı seçerek sizler de kusursuz görüntüyü yakalayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için “Profesyonel Makyaj Kursu” sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!