Estetisyenlerin Geliştirici Eğitimleri


Bilgi, tecrübe ve yeteneklerimizi etkili ve doğru şekilde kullanmak, mesleki ve özel yaşamımızda kendimizi iyi ifade edebilmek, yaptığımız işi iyi ve doğru anlatabilmek, başarımızı artırır. Tüm çalışma sahalarında olduğu gibi güzellik sektöründe de insanlarla bire bir iletişim halinde olmak zorundayız. Sağlıklı bir iletişim yeteneğimizin olması bizlerin çevremizde sevilen, saygı duyulan, güvenilen insanlar olmamızı sağlar. İyi bir iletişimle birey kendini doğru şekilde ifade ederse toplumda özgüven eksikliği de yaşamaz.

Satış ve pazarlama, hayatın her alanında karşımıza çıkarak hayatın bir parçası haline gelmiştir. Karşımızdaki ile konuşurken bile farkında olmadan da ona düşüncelerinizi ve fikirlerimizi pazarlıyoruz. Estetisyen sektörün her alanında çalışabildiği için hizmet ve ürün satışlarından da sorumlu olduğu departmanlarda bu yeteneğini mutlaka geliştirmiş olmalıdır.

Birçok alanda olduğu gibi güzellik sektöründe de estetisyen, bire bir müşteriyle diyalog halinde olduğundan vücut dilini iyi kullanmalıdır. Hepimiz ilk görüşmede karşımızdaki kişiyi etkilemeyi ve onda iyi bir izlenim bırakmayı isteriz. Bunu yapmanın en kolay yolu tabi ki beden dilimizin gönderdiği sinyaller. Bu sinyalleri nasıl kullanacağımızı bilirsek istediğimiz etkiye ulaşmamız o derece kolay olacaktır. Uzman estetisyen bilgi birikim ve tecrübelerini doğru şekilde kullanmak için vücut dilini doğru kullanmayı öğrenmelidir.

  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!