Dudaklar İçin Doğru Ruj Tonu



Her sene olduğu gibi kırmızı ve tonları koyu ve mat şekillerde favori gözüküyor. Bununla birlikte kıyafet seçimi ile uyumlu olacak gotik rujlar, bu tarzı sevenler için sevindirici olabilir. Pembe tonları açısından kullanılan renkler ise daha soft ve koyu pembe şeklinde karşımıza çıkıyor. Dudaklar için doğru ruj tonu kişinin zevki ile birlikte kıyafetlerle de uyumlu olarak farklı hava katacaktır.

Kuru Dudaklardan Kurtulun

Diş fırçası yardımıyla dudaklarınızı da fırçalamanız, ölü deriden kurtulmanızı sağlayabilir. Rujun kaygan ve yumuşak görünümü ile birlikte kolay sürümünü de etkileyecektir.

Renksiz Parlatıcı Kullanın

Dudaklarının üzerinde kırışıklık bulunan kadınlar için çok faydalı olacak seçeneklerden biri. Renkli ruj sürümünden önce renksiz bir parlatıcı kullanımı, dudaklarınızın kenarlarına hafif taşırarak pudra etkisi sağlayacaktır. Böylece kırışıklıklar renkli rujun sürülmesi ile birlikte kaybolabilir.

Rujunuz Bozulmasın

Doğru ruj tonu kullanımında bir akşam yemeği boyunca rujunuz dudağınızda kalsın istiyorsanız bazı ipuçlarını denemenizde fayda var. Lipstick ile bir kat çekin, tek katlı peçete ile bastırarak bu peçete üzerinden pudra uygulayın. Rengin sabit kalması ve uzun zaman dudaklarınızda kalması için oldukça etkili yöntemdir.

  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!