Cildinizi Kışın Yıpratıcı Etkisinden Koruyun


Kışla beraber gelen soğuk havalar nedeniyle cilt yıpranabilir. Cildin yıpranması nedeniyle özellikle yüz bölgesinde istenmeyen sonuçlar görebilmeniz olasıdır. Kış soğuklarının yıpratıcı etkisine karşı cildinizi korumak için uygulayacağınız yöntemler sayesinde istediğiniz görünümün kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Cildi Kışın Etkilerinden Korumak için Neler Yapılabilir?

Cildi Temizle Rutini

Kışın beraberinde getirdiği soğuk havalarda, cilt temizliğinizi gerçekleştirmenizin ardından yüzünüzü gergin ve bununla beraber kuru hissediyorsanız, cilt temizlemenizdeki rutini değiştirmeniz de gerekiyor. Makyaj temizleme sütü veya köpük tercih etmeniz durumunda cildinizi kışın yıpratıcı etkisin karşı korumaya alabilirsiniz.

Nemlendirme Uygulamaları

Cilt tipinize uygun bir nemlendirici tercih etmenizle birlikte, kış soğuklarının yıpratıcı etkisinin önüne geçebilirsiniz. Yoğun nemlendirici olarak satışa sunulan ürünler sayesinde beklenilen etkiyi elde edebilirsiniz. Cildiniz yoğun nemlendirici kullanımı için uygun değil, hassas bir cilde sahipsiniz doğal baza sahip olan nemlendiricileri tercih etmeniz sizin için çok daha iyi bir çözüm olacaktır.

Koruyucu Kremler

En çok bilinen yanlışlardan biri, UV ışınlarının sadece güneşli havalarda cilde etki edeceğidir. Bunun aksine kış aylarında da UV ışınları cilde zarar verebilir. Koruma faktörü içeren koruyucu kremlerin kullanımı, makyaj öncesinde baz olarak gerçekleştirilebilir. Kış boyunca süren soğuklara karşı cildinizi bu sayede her yıpratıcı etkiden korumuş olacağınızdan dolayı istediğiniz güzel cildinizi koruyabilirsiniz.

Kızaran Ciltlere Karşı

Ten rengi açık olanlar için soğuk havalar, kızaran cilt problemini ortaya çıkarabiliyor. Kızarıklık sorunu yaşayanlar için yatıştırıcı özelliğe sahip olan nemlendiricilerle beraber cilt kışın etkilerinden korunabilir.


  • İletişim Formu

    Hızlı Form

  • TOP

    İŞ BAŞVURULARINDA ALINAN BİLGİ VE KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

    ŞİMDİ FİYAT AL!